GOLFOPETUS- JA TAPAHTUMAPALVELUT

YRITYSKILPAILUT

PICKALA GOLF

GOLFOPETUSTA JA TAPAHTUMA-PALVELUJA YRITYKSESI GOLFPÄIVÄÄN

Golfopetusta asiakkaidesi, kumppaniesi tai henkilöstösi aktivointiin ja verkostoitumiseen

Viimeistelty ja hyvin suunniteltu tapahtuma luo tilaisuuden, jonka jää varmasti kaikkien mieleen. Löydä valmiiksi suunnitelluista vaihtoehdoista sopiva paketti tai luodaan mieleisesi mukainen kokonaisuus

LAJIIN TUTUSTUMINEN

Tuo työporukkasi kokeilemaan ja innostumaan lajista, joka liikuntamuotona on erinomainen kunnon ja työkyvyn ylläpitäjä. Golf on myös erinomainen harrastus palautumiseen: se on sosiaalinen laji ja ympäröivä luonto auttaa rentoutumaan. Golf lajina sopii kaikille.  Opetuksen kestoksi suosittelemme 2h, jotta ennätetään käydä läpi golfin eri osa-alueita mm. lyömään rangella ja kokeilemaan lähipeliä. Treenien loppuun voimme järjestää leikkimielisen puttikilpailun tai Par3-kisan Pickalan Garden-kentällä. Opetus pitää sisällään välineet tarvittaessa. Voimme myös järjestää Pelaajaksi päivässä-alkeiskurssin 4h, jonka jälkeen kaikki osallistujat saavat itselleen Green Cardin.

PELAAJAKSI PÄIVÄSSÄ-ALKEISKURSSIT

Kutsu tapahtumaasi golfista kiinnostuneita vieraita innostumaan uudesta lajista. Päivän ohjelma on suunniteltu niin että green card suoritetaan samaan aikaan kun muut vieraat pelaavat kentällä. Alkeiskurssin tavoitteena on tuottaa riittävät tiedot ja taidot kentällä toimimiseen. Pelitaidot kehittyvät ajan kuluessa, joten otetaan rennolla asenteella homma haltuun. Tuo siis vieraasi tai henkilöstösi nauttimaan luonnonkauniiseen miljööseen golfista ja uuden oppimisesta innostavassa opetuksessa.

Pickala Pelaajaksi päivässä 4h sisältää:

-Pickala Golfin tervetuliaispaketti

-Pickala Garden Par3- kenttä käyttöön kesäksi 2021

-Rangenappi 10 koria palloja

-Lainamailat tarvittaessa

TIIMIPÄIVÄ
Järjestämme toiveidenne mukaan tyky-,virkistys- ja tiimipäiviä kauniissa Pickala Golfin miljöössä.  Tuo työporukkasi kokeilemaan ja innostumaan lajista, joka pitkäkestoisena liikuntamuotona on erinomainen kunnon ja työkyvyn ylläpitäjä. Golf on myös erinomainen harrastus palautumiseen: se on sosiaalinen laji ja ympäröivä luonto auttaa rentoutumaan. Golf lajina sopii kaikille. Päivä voi golfin opettelun ja pelaamisen lisäksi sisältää mm. tennistä, padelia tai kävelyretkiä Störsvikin kauniilla luonnonsuojelualueella. Tulkaa siis yhdessä nauttimaan luonnosta, golfista, hyvästä ruoasta ja uuden oppimisesta innostavassa opetuksessa.

ETÄTYÖPÄIVÄ SAMSUNG GALAXY LOUNGE

Opetusta tai lajiin tutustumista työpäivän lomassa. Järjestämme myös leikkimielisiä haasteotteluita trackman-lyöntianalysaattorilla mm. draivikisaa ja tarkkuuskisaa. Opetusstudion vieressä oleva lämmitetty lasiterassi antaa työpäivään omaa rauhaa luonnon ympäröimänä. Ravintola Spoon Pickala tarjoilee ruokaa myös MR terassille.

KUMPPANITREENIT

Kutsu asiakkaasi aamutreeneihin ennen töitä tai palauttaviin treeneihin työpäivän jälkeen.

Opetusstudion vieressä sijaitsevalle lämmitetylle lasiterassille saa tilattua aamupalat tai välipalat treenien yhteyteen.

TAPAHTUMAPALVELUT YRITYSGOLF-PÄIVÄÄN

AMMATTILAISEN VETÄMÄ ALKULÄMMITTELY

Lämmitä kroppasi ammattipelaajan johdolla kisakuntoon!

Lämmittelyn jälkeen peli on helppoa kuin heinän teko. Pro on myös käytettävissä rangella antamassa viime hetken vinkkejä lyönteihin.  

ABEAT THE PRO

Ammattilaisgolfaaja haastaa kaikki kilpailijat yhdellä reiällä. Beat the pro tarjoaa monenlaisia vaihtoehtoja haastaa ammattilainen mm. par3-lähimmäksi lippua, tarkin draivi tai leikkimielisesti onnenpyörä arpoo ammattilaisen mailavalinnan.

LAITON TRACKMAN -ANALYYSI

Analyyttisyys on hyvästä. Oletko joskus miettinyt, miten ihmeessä se pelikaveri lyö avauksiaan toistakymmentä metriä pidemmälle. Vai oletko se kenties sinä, jonka kaaria toistuvasti hämmästellään? Leikkimielisessä pituuslyöntikilpailussa tuomme paikalle trackmanin ja videokameran, joiden avulla jokainen osallistuja saa muistoksi kattavan analyysin swingistä johon voi tarpeen tullen palata aina uudestaan. Trackman lyöntianalysaattorin avulla voimme myös palkita tehokkaimman draivin, joka ei suinkaan aina ole pisin. Leikkimielisesti myös vinoin ja suorin draivi pystytään mainitsemaan ja MR Golf Schoolin ”Uutta matoa koukkuun”-palkitaan aina yrityksen haluamalla tavalla opetustunnilla golfkoulumme valmentajalle.

VOITA MINNI JA PYÖRÄYTÄ ONNENPYÖRÄÄ

Tässä leikkimielisessä kilpailussa osallistujat pääsevät haastamaan Suomen naisten golfin pioneerin Minea Blomqvist-Kakon. Minni haastaa yhdellä par3-väylällä kilpailijat ja jokainen Minnin voittanut pääsee pyöräyttämään MR Onnenpyörää, jossa luvassa hienoja palkintoja voittajille

BEAT THE CHEF HARRI SYRJÄNEN

Chef Harri Syrjäsen valmistama ja tarjoilema huikopala saa varmasti hymyn kaikkien huulille. Nälän lisäksi voit peitota Harrin ”leikkimielisessä” BEAT THE CHEF -kilpailussa, jossa sinun tarvitsee vain lyödä avauslyöntisi lähemmäksi lippua kuin Harri. Kaikki Harrin voittaneet pääsevät arvontaan ravintola lahjakortista.Tehtävä ei kuitenkaan tule olemaan pala kakkua, sillä tämä kokkailun ammattilainen on likimain scratch -tason golffari ja vihaa häviämistä