TYÖHYVINVOINTI

TYÖHYVINVOINTIPALVELUT

Vietä liikunnallinen ja kokemuksellinen tiimipäivä kauniissa ja inspiroivassa golfkentän miljöössä.

Tarjoamme monipuolista ohjausta liikunnan ja hyvinvoinnin tukemiseksi. Päivän ohjelma rakennetaan yrityksen toiveiden ja tarpeiden mukaan. Liikunnallisen ohjelman lisäksi päivä voi sisältää erilaisia hyvinvoinnin työpajoja ammattilaisten vetäminä.

Hyvä ruoka – parempi mieli, kaikilla golfkentillämme ravintolapalvelut ovat erinomaiset.

ESIMERKKIPAKETTEJA

Työhyvinvointipäiviä toteutetaan:

TIIMI

Minea Blomqvist-Kakko

Founder, ammattivalmentaja ja ex-ammattilaisgolfaaja

Yli 14 vuoden ammattilaisgolfarin kilpaurheilu-ura tuli päätökseen keväällä 2018 kun perheemme kasvoi toisella pojalla. Elämäni golfit ei kuitenkaan jääneet siihen vaan jatkan töitäni Minni&Roope golfkoulun ja Minni&Friends- konseptin vetäjänä.

Ammattilaisgolfarina sain matkustaa pienen pallon perässä ympäri maailmaa pelaten maailman parhaiden naisgolfareiden kanssa. Menestyminen vaatii intohimoa, paloa ja uskoa itseensä.

Kukaan ei kuitenkaan menesty yksin. Tarvitsemme oikeat ihmiset ympärillemme.

Matkaan mukaan tarvitaan myös ripaus onnea. Sain ympärilleni aivan mahtavan tiimin, joka koostui valmentajista, managerista, yhteistyökumppaneista, perheestä ja ystävistä. Olen ikuisesti kiitollinen koko tiimille yhteisestä matkasta!

Innolla odotan uusia hienoja kokemuksia lajin parissa. Sydän vetää myös yhä kilpagolfin puolelle ja opiskelin ammattivalmentajaksi Kuortaneen Urheiluopistolla. Nykyään toimin tyttöjen-ja naisten maajoukkuevalmentajana ja saan seurata läheltä mieheni Roope Kakon edesottamuksia Challenge Tourilla.

Vaikka oma urheilu-ura on taakse jäänyttä elämää, koen kokemuksillani innostavani ja inspiroivani ihmisiä. Intohimoni golfia kohtaan välittyy niin golfvalmentamisen kuin tarinoiden kertomisen muodossa.

Terhi Beilinson

Työfysioterapeutti, pilates- ja rentousohjaaja

Vuosikymmenien kokemus työntekijöiden, liikkujien ja urheilijoiden ohjauksesta ja valmennuksesta.

Ohjaustunneilla keskitytään ryhtiin, kehonhallintaan, arkiliikkumiseen, työergonomiaan ja palautumiseen.

Ohjauksessa teoria ja käytäntö kulkevat jatkuvasti rinnakkain, jolloin jokainen voi löytää oman kokemuksensa liikkeestä.

Tuula Styrman

Hyvinvointivalmentaja ja kouluttaja

Tuula on toiminut hyvinvointitaitojen valmentajana ja kouluttajana yli 30 vuotta.
Tuula on erikoistunut erityisesti palautumiseen, kunnioittavaan kohtaamiseen ja vuorovaikutukseen. Hän on kirjoittanut Kunnioittavan kosketuksen käsikirjan sosiaali ja terveydenhuollon ammattilaisille. Tuula kouluttaa ja kehittää palveluita ja palautumisen keinoja yhdessä asiakkaiden kanssa ja tekee yksilövalmennusta ja hoitotyötä

”Toivon jokaisen oppivan ohjauksessani kokemaan ja havainnoimaan omaa asentoa, liikettä ja tuntemuksia. Näistä pienistä asioista rakentuu hyvinvointimme perusta.”

-Terhi Beilinson

”Minulle on tärkeää työskennellä käytännöllisesti ja tuottaa kokemuksellista oppimista, niin että osallistujille jää heti jotain käyttökelpoista myös luennoilta mukaan.”

-Tuula Styrman